Friday, March 10, 2006

NOSFERATU: PUHE AUSCWITZIN PORTILLA

Kaikenkaikkiaan jatkuva positiivisuutesi, vastustuskykysi masentavaa kohtaan on hämmästyttävää ja fantastista, ennen muuta kaunista. Olen aika paljon miettinyt sitä leikkaussaumaa, jossa me eroamme toisistamme, jossa sinä käännät asiat jollain tahdonvoimalla positiivisiksi ja minä, ehkä myös tahdonvoimalla, negatiivisiksi.

Olen tulkinnut niin, että itse kuitenkin toimin loogisesti, omat ristiriitani tunnustaen ja niistä ansaitusti masentuen. Kaikki masennukseni on hyvin ansaittua. En ole ikinä ansainnut kolikkoakaan niin hyvin kuin jokaisen puolikatatonisessa masennustilassa viettämäni kesäisen kauniin aistillisen päivän.

Kaikki kesät ovat minulle kesiä kiinni naulatussa ruumisarkussa. Ehdottomia kuolemanunia, vailla mitään helpotusta tai ulospääsyä totaalisesta helvetistä.

Minun suuntavektorini on kaiken aikaa ristiriitojeni ytimeen, penkomaan sitä ikävää ja masentavaa kolkon elämäni tukevaa kivijalkaa. Sinä taas olet eksentrinen, suuntavektorin ollessa kaiken aikaa pois ristiriidan ytimestä. Jotenkin vain onnistut välttämään raskaat ajatukset, sen raskaan, joka aina minulla putoaa niskaan. Hieno piirre, mutta sanoisin, että pelkästään naisellinen piirre.

Mies ei voi olla tässä suhteessa samanlainen, koska se johtaa vielä varmemmin perikatoon kuin masennus. Kaltaisuutesi miehessä olisi totaalista, varomatonta haihattelua. Se johtaisi siihen, ettei enää oikeasti tietäisi mitä haluaa. Jos mies ei tiedä mitä haluaa, hän on ansojen ja orjuuden armoilla. Masennuksessa ja saturnisessa melankolisessa yleensä on kysymys siitä, että tietää mitä haluaa, mutta vielä paremmin ja ehdottomammin tietää, että se on absoluuttisesti mahdotonta.

1 Comments:

Blogger w0vh42bdsk said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

9:17 AM  

Post a Comment

<< Home